Wordpress Onderhoud

Heeft u een WordPress Website en wilt u het onderhoud aan uw website graag uit handen geven? Zoek niet verder!
  • Wordpress Onderhoud Abonnement

€ 20,- per maand

(excl. btw)

Het WordPress Onderhoud abonnement bestaat uit 4 onderdelen:

Backups

Wekelijks worden er backups gemaakt van uw WordPress website, deze worden tevens extern opgeslagen. Mocht er iets misgaan met uw website dan is er altijd een recente backup van uw website beschikbaar.

Firewall

Met een firewall wordt uw website beschermd tegen aanvallers van buitenaf, ook wordt hiermee het risico verminderd dat uw website wordt gehackt. Naast een firewall raden we u aan niet gebruik te maken van de standaard gebruikersnaam ‘admin’. Wilt u extra veiligheid? Dan ook is het mogelijk gebruik te maken van Two Factor Authentication.

Updates

Om uw WordPress website veilig te houden en te beschermen tegen indringers van buitenaf is het belangrijk uw WordPress installatie, thema’s en plugins up to date te houden. Maandelijks worden alle veiligheidsupdates geinstalleerd.

Ongeveer eens per jaar heeft WordPress een grote update naar een nieuwe WP versie. Een voorbeeld is de recente update van WP4 naar WP5 waarbij de Gutenberg editor geintroduceerd werd. Bij deze grote updates van WordPress zorgen wij er altijd voor dat de grote update pas geinstalleerd wordt wanneer ook uw gebruikte thema’s en plugins daar klaar voor zijn. Op deze momenten worden wel altijd veiligheidsupdates van de oude WordPress versie geinstalleerd. Zo loopt u geen risico.

Troubleshooting

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan? Dan wordt het probleem zo snel mogelijk voor u opgelost!

  • Contact opnemen

Wilt u graag een WordPress Onderhoudsabonnement afnemen? Vul het contactformulier hieronder in dan neem ik contact met u op!