Wanneer heb je nou een goede website?

Kortgezegd, wanneer mensen met een interesse in uw product de weg naar uw website gemakkelijk kunnen vinden, en vervolgens ongeacht van met welk apparaat, of welke browser, ze gebruiken precies de informatie vinden waar ze op zaten te wachten en dan ook nog eens direct tot actie over kunnen gaan. Door gebruik te maken van verschillende technieken en deze op de juiste plek in te zetten maak je een website die op alle vlakken goed scoort. Tel daar een mooi jasje bij op en je bent helemaal klaar.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

HOE GEMAKKELIJK VINDEN MENSEN DE WEG NAAR UW WEBSITE?

HOE GEMAKKELIJK VINDEN MENSEN DE WEG NAAR UW WEBSITE?

Het doel van uw website is het maken van een connectie tussen u en uw (potentiële) klanten. Maar hoe vinden deze mensen uw website? Dit gebeurt veelal via zoekmachines zoals Google. Wanneer je Google een zoekopdracht geeft krijg je vaak honderden pagina’s met resultaten. Feit is dat mensen bij het zoeken vaak niet verder kijken dan 1 á 2 pagina’s, als uw website dus verderop pas aan de zoeker getoond wordt loopt u, hoe mooi & informatief uw website ook is, uw potentiële klant mis. Door uw website technisch én inhoudelijk te optimaliseren voor zoekmachines zorgt u ervoor dat u niet alleen gevonden wordt op de juiste en relevante zoekwoorden maar ook dat Google uw website meer relevant vindt dan andere websites die op dezelfde zoekwoorden gevonden worden en dus hoger in de zoekresultaten verschijnt.

Responsive Design

Responsive Design

EEN WEBSITE DIE ZICH AANPAST AAN DE BEZOEKER EN ZIJN SCHERM

EEN WEBSITE DIE ZICH AANPAST AAN DE BEZOEKER EN ZIJN SCHERM

De tijd dat iedereen uw website met laptop of computer bezocht ligt al lang achter ons. Tegenwoordig wordt er ook veel van het internet gebruikt gemaakt op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Omdat bij deze apparaten het scherm kleiner is en er gebruik wordt gemaakt van touchscreen is het belangrijk om uw website daaraan aan te passen. Zo voorkom je dat mobiele gebruikers uw website snel weer verlaten omdat de tekst voor hen niet goed leesbaar is of omdat ze hem met hun vingers niet goed kunnen bedienen. Een responsive website past zich aan aan de schermgrootte van de bezoeker. Zo is uw website op alle apparaten duidelijk leesbaar en bruikbaar!

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

VAN BEZOEKERS KLANTEN MAKEN DOOR ZE AAN TE ZETTEN TOT ACTIE

VAN BEZOEKERS KLANTEN MAKEN DOOR ZE AAN TE ZETTEN TOT ACTIE

Uw website wordt gevonden, en is voor alle gebruikers bruikbaar. Dan komt het volgende… Hoe zorgt u er nou voor dat bezoekers klanten worden? Dat ze uw product of dienst kopen? Zich inschrijven voor de nieuwsbrief? Of simpelweg contact met u opnemen? Een bezoeker een bepaalde actie op uw website laten uitvoeren heet conversie. Conversie optimalisatie richt zich erop uw website zo in te richten of te stijlen met als doel de bezoeker een bepaalde actie uit te laten voeren. Met als einddoel: uw product of dienst verkopen.

Aantrekkelijk design

Aantrekkelijk design

DE EERSTE INDRUK TELT, HET OOG WIL OOK WAT

DE EERSTE INDRUK TELT, HET OOG WIL OOK WAT

Wat voegt een mooi design nou eigenlijk toe? Wanneer een website ons visueel niet aanstaat laten we het links liggen en geven we de voorkeur aan een andere website. Het klinkt ontzettend cliché maar het oog wil ook wat en het internet is nu eenmaal een visueel medium. Maar een design moet niet alleen mooi zijn maar vooral ook goed ontworpen. Uw website moet een totaalplaatje zijn dat uw doelgroep aanspreekt én effectief is.

Technologie

Technologie

EEN BEWEZEN EN BEPROEFD CMS MET VEEL MOGELIJKHEDEN

EEN BEWEZEN EN BEPROEFD CMS MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Voor alle websites maken we gebruik van het WordPress CMS, een open source CMS, dat door iedereen gebruikt mag worden.  Door de grote community van gebruikers en ontwikkelaars is WordPress een CMS dat waar constant aan gewerkt wordt om het nóg beter te maken, door middel van updates kunnen nieuwe features door iedereen met een WordPress Website gebruikt worden. Het administratie paneel van WordPress is eenvoudig van opzet, en door vrijwel iedereen te gebruiken die ook wel eens met Word heeft gewerkt.

Benieuwd naar onze tarieven of ons portfolio?

BEKIJK TARIEVEN BEKIJK PORTFOLIO

VUL HET FORMULIER IN
EN WIJ BELLEN U BINNEN 24 UUR TERUG!

  • Direct contact opnemen?