Een website laten maken

Wilt u een website laten maken voor uw bedrijf of vereniging? Wij maken voor u een website die er grafisch tiptop uitziet & ook achter de schermen goed in elkaar steekt.  Uiteraard kunt u ook voor het onderhoud & de hosting van uw website bij mij terecht.
  • Design · Techniek · Usability · SEO

DEZE ELEMENTEN IN BALANS?
DAN HEEFT U EEN GOEDE WEBSITE!

Heeft u zich al een beetje verdiept in wat er allemaal komt kijken bij het laten maken van een website? Dan bent u vast termen tegen gekomen als responsive, seo, zoekmachine optimalisatie, call to action en conversie optimalisatie. Klinkt intelligent en interessant, maar wat betekent dat allemaal? U wilt immers gewoon een website die er mooi uit ziet, technisch in orde is, gevonden kan worden (en dan graag door mensen met een interesse in uw dienst of product!) en daarbij ook voldoet aan alle geldende wetten en regels. Ik vertel u er graag meer over!

MAAK EEN AFSPRAAK (VRIJBLIJVEND!) LEES ER NU MEER OVER
  • Quanto costa? Ook niet onbelangrijk!

PAKKET OF MAATWERK?
ALLEEN BETALEN VOOR WAT U NODIG HEEFT!

Website
€ 500,-
Kiest u voor Website Basic? Dan kiest u voor een complete website bestaande uit ongeveer 3-7 pagina’s. Inbegrepen zijn standaard modules zoals contactformulieren, nieuws- of blogberichten en een referentie of portfolio module. Meer complexe modules, hierbij kunt u denken aan reserveringsystemen, of een webshop vallen onder maatwerk websites.
vanaf € 500,-
Kiest u voor Website Maatwerk? Dan kiest u voor een complete website met complexe modules zoals een webshop of reserveringensysteem. Een maatwerk website bestaat uit een onbeperkt aantal pagina’s. Omdat iedere maatwerk website anders is wordt een offerte berekend afhankelijk van uw wensen. Zo betaalt u niet voor dingen die u niet gebruikt.
Website & Logo of Huisstijl
€ 650,-
Wilt u naast een website ook graag een logo laten ontwerpen? Kies dan voor dit complete pakket bestaande uit Website Basic (ongeveer 3-7 pagina’s + eenvoudige modules als nieuws, blog, contactformulieren en referenties) & een op maat ontworpen logo. Het logo ontwerp omvat 3 logo concepten en 3 revisie rondes. Uiteraard ontvangt u het logo in schaalbare en andere gangbare bestandsformaten. Door te kiezen voor dit pakket ontvangt u een korting van maar liefst €150,- euro!
€ 1000,-
Wilt u naast een website ook graag uw complete huisstijl laten ontwerpen? Kies dan voor dit complete pakket bestaande uit Website Basic (ongeveer 3-7 pagina’s + eenvoudige modules als nieuws, blog, contactformulieren en referenties) & een op maat ontworpen huisstijl. De huisstijl bestaat uit een logo, visitekaartje, briefpapier & envelop ontwerp. Het huisstijl ontwerp omvat 3 logo concepten, 1 briefpapier, visitekaartje & envelop concept en 3 revisie rondes. Uiteraard ontvangt alle ontwerpen in schaalbare en andere gangbare bestandsformaten. Door te kiezen voor dit complete pakket bespaart u €250,- euro.
Hosting & Onderhoud
€ 150,- per jaar
Om uw website zichtbaar te laten zijn op het internet heeft u webruimte nodig waaraan een domeinnaam gekoppeld kan worden. Inbegrepen hierbij is een serverruimte van 1GB, de registratie van 1 .nl domeinnaam en het aanmaken van een onbeperkt aantal emailadressen.
€ 240,- per jaar
Om ook na de oplevering een perfecte werking en veiligheid van uw website te kunnen blijven garanderen is het belangrijk uw Wordpress installatie, thema's en plugins up-to-date te houden. Maandelijks worden beschikbare updates geinstalleerd. Daarnaast wordt er wekelijks een externe backup van uw website gemaakt en een firewall geinstalleerd. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan? Dan wordt de storing zo snel mogelijk voor u opgelost.
Aanpassingen & Updates
€ 35,- per uur
Wilt u iets aan uw website laten aanpassen of een update laten plaatsen? Hiervoor hanteert Xlnsdesign een uurtarief. Kleine grafische werkzaamheden zoals het maken van banners of afbeeldingen voor uw social media zijn ook inbegrepen! Door te kiezen voor een maandelijks abbonnement kunt u besparen op deze kosten.
€ 65,- per maand
Wilt u iets aan uw website laten aanpassen of een update laten plaatsen? Door een maand abonnement te nemen bespaart u €5,00 euro ten opzichte van het uurtarief voor aanpassingen en updates. Kleine grafische werkzaamheden zoals het maken van banners of afbeeldingen voor uw social media zijn ook inbegrepen!
€ 95,- per maand
Wilt u iets aan uw website laten aanpassen of een update laten plaatsen? Door een maand abonnement van 3 uur te nemen bespaart u €10,00 euro ten opzichte van het uurtarief voor aanpassingen en updates. Kleine grafische werkzaamheden zoals het maken van banners of afbeeldingen voor uw social media zijn ook inbegrepen!
€ 125,- per maand
Wilt u iets aan uw website laten aanpassen of een update laten plaatsen? Door een maand abonnement van 3 uur te nemen bespaart u €15,00 euro ten opzichte van het uurtarief voor aanpassingen en updates. Kleine grafische werkzaamheden zoals het maken van banners of afbeeldingen voor uw social media zijn ook inbegrepen!
Alle tarieven zijn excl. btw.
  • Werkwijze

ELKE WEBSITE IS UNIEK, MAAR DIT IS HET STAPPENPLAN

Kennismaking

Tijdens een kennismaking bespreken we wat uw wensen zijn. Meestal kan ik u tijdens dit gesprek al vertellen voor welk website pakket u in aanmerking komt. Na dit gesprek maak ik voor u een offerte die u eenvoudig online kunt accepteren. Bij aanvang van het project betaalt u een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. De overige 50% betaalt u na oplevering van de website.

Structuur

Om tot een goed eindresultaat te komen is het belangrijk eerst de structuur van uw website te bepalen. Dit doen we door het maken van een wireframe, een soort blauwdruk. Zo weet je precies welke pagina’s er zijn, wat voor onderdelen er op de pagina’s staan en wat het menu is.

Ontwerp

De volgende stap is het vormgeven van uw website. In deze fase maken we uw website grafisch op in Photoshop. We weten immers door het wireframe precies welke verschillende soorten pagina’s er zijn en wat waar moet komen te staan.

Bouw

Hierna kunnen we beginnen aan de werkelijke bouw van uw website. Dit doen we altijd in een online testomgeving, beschermd met wachtwoord. Hierdoor kunt u de bouw live volgen. En als u al een website op uw domeinnaam heeft kan deze op dat moment gewoon online blijven, zo hebben uw bezoekers er geen last van.

Oplevering

Wanneer de website helemaal klaar is gaan we hem live zetten, uiteraard zullen we eerst testen of alles ook in de live omgeving naar behoren werkt.

  • Portfolio

LAAT ONS WERK VOOR ZICH SPREKEN

BEKIJK MIJN PORTFOLIO
  • Contact opnemen

STEL EEN VRAAG OF MAAK EEN AFSPRAAK VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES