Onze diensten op het gebied van webdesign

Xlnsdesign heeft ervaring en weet wat er speelt op alle vlakken binnen het ontwerp en ontwikkelproces. Ik hecht veel waarde aan SEO en het optimaliseren daarvan, niet alleen in uw teksten maar ook in een juiste opbouw van uw website. Een XLNS Design website is aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en responsive, spreekt uw doelgroep visueel en tekstueel aan, is vindbaar voor mensen met interesse in uw product en trekt deze mensen over de streep door het inzetten van duidelijke call to action op de juiste plek. XLNS staat niet voor niks voor excellence!

DEZE ELEMENTEN IN BALANS?
DAN HEB JE EEN GOEDE WEBSITE!

  • Design · Techniek · Usability · SEO
LEES MEER

PAKKET OF MAATWERK?
ALLEEN BETALEN VOOR WAT U NODIG HEEFT!

Website
€ 500,-
Kiest u voor Website Basic? Dan kiest u voor een complete website bestaande uit ongeveer 3-7 pagina’s. Inbegrepen zijn standaard modules zoals contactformulieren, nieuws- of blogberichten en een referentie of portfolio module. Meer complexe modules, hierbij kunt u denken aan reserveringsystemen, of een webshop vallen onder maatwerk websites.
vanaf € 500,-
Kiest u voor Website Maatwerk? Dan kiest u voor een complete website met complexe modules zoals een webshop of reserveringensysteem. Een maatwerk website bestaat uit een onbeperkt aantal pagina’s. Omdat iedere maatwerk website anders is wordt een offerte berekend afhankelijk van uw wensen. Zo betaalt u niet voor dingen die u niet gebruikt.
Website & Logo of Huisstijl
€ 650,-
Wilt u naast een website ook graag een logo laten ontwerpen? Kies dan voor dit complete pakket bestaande uit Website Basic (ongeveer 3-7 pagina’s + eenvoudige modules als nieuws, blog, contactformulieren en referenties) & een op maat ontworpen logo. Het logo ontwerp omvat 3 logo concepten en 3 revisie rondes. Uiteraard ontvangt u het logo in schaalbare en andere gangbare bestandsformaten. Door te kiezen voor dit pakket ontvangt u een korting van maar liefst €150,- euro!
€ 1000,-
Wilt u naast een website ook graag uw complete huisstijl laten ontwerpen? Kies dan voor dit complete pakket bestaande uit Website Basic (ongeveer 3-7 pagina’s + eenvoudige modules als nieuws, blog, contactformulieren en referenties) & een op maat ontworpen huisstijl. De huisstijl bestaat uit een logo, visitekaartje, briefpapier & envelop ontwerp. Het huisstijl ontwerp omvat 3 logo concepten, 1 briefpapier, visitekaartje & envelop concept en 3 revisie rondes. Uiteraard ontvangt alle ontwerpen in schaalbare en andere gangbare bestandsformaten. Door te kiezen voor dit complete pakket bespaart u €250,- euro.
Hosting & Onderhoud
€ 150,- per jaar
Om ook na de oplevering een perfecte werking en veiligheid van uw website te kunnen blijven garanderen is het belangrijk uw CMS systeem en de plugins up-to-date te houden. Kiest u ervoor om uw door ons gebouwde Wordpress website ook bij Xlnsdesign te laten hosten dan voeren wij 4x per jaar, en bij belangrijke updates tussendoor, een grote beurt uit. Bij de prijs inbegrepen zijn ook emailadressen & 1 domeinregistratie (.nl of .com).
Aanpassingen & Updates
€ 35,- per uur
Wilt u iets aan uw website laten aanpassen of een update laten plaatsen? Hiervoor hanteert Xlnsdesign een uurtarief. Kleine grafische werkzaamheden zoals het maken van banners of afbeeldingen voor uw social media zijn ook inbegrepen! Door te kiezen voor een maandelijks abbonnement kunt u besparen op deze kosten.
€ 65,- per maand
Wilt u iets aan uw website laten aanpassen of een update laten plaatsen? Door een maand abonnement te nemen bespaart u €5,00 euro ten opzichte van het uurtarief voor aanpassingen en updates. Kleine grafische werkzaamheden zoals het maken van banners of afbeeldingen voor uw social media zijn ook inbegrepen!
€ 95,- per maand
Wilt u iets aan uw website laten aanpassen of een update laten plaatsen? Door een maand abonnement van 3 uur te nemen bespaart u €10,00 euro ten opzichte van het uurtarief voor aanpassingen en updates. Kleine grafische werkzaamheden zoals het maken van banners of afbeeldingen voor uw social media zijn ook inbegrepen!
€ 125,- per maand
Wilt u iets aan uw website laten aanpassen of een update laten plaatsen? Door een maand abonnement van 3 uur te nemen bespaart u €15,00 euro ten opzichte van het uurtarief voor aanpassingen en updates. Kleine grafische werkzaamheden zoals het maken van banners of afbeeldingen voor uw social media zijn ook inbegrepen!
Alle tarieven zijn excl. btw.

ONZE WERKWIJZE?
TRANSPARANT & OP SCHEMA!

  • Kennismaking · Ontwerp · Realisatie · Oplevering
LEES MEER

VUL HET FORMULIER IN
EN WIJ BELLEN U BINNEN 24 UUR TERUG!

  • Direct contact opnemen?