Webdesign Sittard

Website laten maken in Sittard?

Xlnsdesign ligt in Geleen. Door onze centraal gelegen positie is Xlnsdesign gemakkelijk te bereiken in heel Limburg. Vanuit Maastricht, Heerlen en ook Sittard. Natuurlijk komen wij ook bij u langs!

Webdesign en grafisch ontwerp?

Xlnsdesign is een freelance webdesigner en ontwerpbureau uit Geleen. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van websites, WordPress, Woocommerce webshops en grafische vormgeving.

Mobielvriendelijke website laten maken?

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe website? Wist u dat een groot deel van uw bezoekers uw website bekijkt op een mobiel apparaat zoals een mobiele telefoon of een tablet? Daarom is het van belang uw website mobielvriendelijk te maken zodat ook deze potentiële klanten uw website goed kunnen lezen én gebruiken. Houdt u hier geen rekening mee dan loopt u omzet mis. Een responsive website schaalt automatisch mee met de schermgrootte van de bezoeker. Daarnaast wordt er bij het maken van een responsive website ook rekening gehouden met usability oftewel gebruiksvriendelijkheid. Een mobiele gebruiker bestuurt zijn apparaat vaak namelijk met zijn vingers in plaats van met een muis.

Meer informatie?

Website laten maken kosten

Meer over onze webdesign diensten?

Website laten maken? Neem nu contact op en vraag naar de mogelijkheden!