Creatievezorgbingelrade.nl

Creatieve Zorg Bingelrade wordt geleid door Joyce Oyen. Zij is beeldend kunstenaar en is daarnaast 36 jaar werkzaam geweest in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. In Creatieve Zorg Bingelrade heeft zij deze twee verschillende bezigheden samen gebracht en biedt zij een zinvolle dagbesteding aan een kleine groep (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking. De nadruk ligt hierbij op het stimuleren en ontwikkelen van creativiteit in de breedste zin van het woord.
Het varkentje dat in de header van de website staat is gemaakt door de deelnemers aan de dagbesteding en is een belangrijk beeld binnen de organisatie geworden. Het komt bijvoorbeeld ook terug in de folder en op de Facebook pagina van Creatieve Zorg Bingelrade. Verder wilde Joyce vooral veel beeldmateriaal laten zien. Op de pagina Kunstmaatschap vind je de creatieve cursussen en workshops die Joyce en Guido bieden.

Voor de website van Joyce hebben we gekozen voor Wordpress met een ontwerp op basis van het ‘Divi’ thema. Voordeel van dit thema is dat eenvoudige bewerkingen (zoals plaatsen van nieuwsberichten) achteraf ook door mensen zonder kennis van programmeren op een nette manier gedaan kan worden.

Client: Creatieve Zorg Bingelrade
Date: 3 November 2017
Services: Website ontwerp & ontwikkeling