Over mij

Mijn naam is Mirna Beugels. Grafisch ontwerper en webdesigner met een passie voor alles op het gebied van branding, (wordpress) websites en bedrukkingen.

Kennis

Photoshop 99%
Illustrator 95%
Indesign 95%
HTML/CSS 95%
Javascript 75%
Php 50%

Vaardigheden

Web Design 95%
Logo & Huisstijl Design 95%
Drukwerk Design 95%
Digitaal Design 95%
Illustraties 85%
  • This is me

WIE BEN IK?

Wat wil je worden? Dat is een vraag die je als kind gesteld wordt… Een gekke vraag eigenlijk want eigenlijk kun je niets anders worden dan wie je al bent! Voor mij was het dan ook al snel duidelijk wat ik wilde. Iets doen met mijn creativiteit. Ik vind het heerlijk datgene in mijn hoofd visueel te kunnen maken. Met als instrumenten Photoshop, Illustrator, Indesign en Html & Css.

Als klein meisje sleepte ik overal een koffertje met potloden en een stapel papier mee naar toe. Ik tekende overal en nergens. Later kreeg ik er door de computer meerdere nieuwe passies bij. Het duurde alleen even voor ik daar ook professioneel iets mee kon doen. Door allerlei omstandigheden kwam ik namelijk eerst in de productie terecht, iets dat eigenlijk totaal niet bij mij paste. Ik wist immers precies wat ik wilde. En de hele dag op 1 plek dezelfde handeling uitvoeren was dat zeker niet! Mijn passie voor ontwerpen bleef. In mijn vrije tijd bouwde ik menig website, zat nachtenlang photoshop en illustrator tutorials door te lopen en leerde steeds meer bij.

Je inkomen is je zekerheid en als ‘verantwoorde’ volwassene geef je niet zomaar een vaste baan op voor de onzekerheid die het zijn van een ZZP-er brengt. In plaats van mijn baan opgeven koos ik er daarom in 2011 voor een dag minder te gaan werken en zelfstandig naast mijn baan iets bij te gaan verdienen met het ontwerpen van kaartjes.

In 2015 kwam ik door een reorganisatie op straat te staan. Voor mij dé kans om alles om te gooien en te gaan doen waar ik voor gemaakt ben! Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder en ben ik zelfstandig werkzaam. En dat bevalt prima!

VUL HET FORMULIER IN
EN WIJ BELLEN U BINNEN 24 UUR TERUG!

  • Direct contact opnemen?